default-logo

Han Wilhelm, van BurgerBelangen Ermelo, zijn uitvinding is op zaterdag 7 februari gepresenteerd in de campagne Ermelo Buitenleven.

gelukskoekjes2gelukskoekje

Koekjes met hoefijzer een eigen Ermelo’s product

ERMELO – De campagne ‘Ermelo Buitenleven’ presenteerde vanmorgen op het Molenaarsplein een eigen Ermelo’s product om het dorp op de kaart te zetten; het Ermelo’s Gelukskoekje. Het gaat om een smakelijk ogend plat koekje waarop de naam Ermelo prijkt en een hoefijzer, en heeft een doorsnede van 9 centimeter. Met name speltbloem, boter, suiker, zout, glucosestroop en cacao-ingrediënten vormen de smaakmakers. Naast de lekkernij is het doosje, waarin de koekjes per 12 stuks in worden verkocht voor 5,50 euro, de blikvanger. VVV Ermelo financierde de verpakking en tekende voor het ontwerp. Want juist de verpakking moet toeristen uitnodigen de doosjes ‘massaal’ te kopen voor het thuisfront als cadeautje of souvenir, zodat het mensen van heinde en ver lokt naar Ermelo te komen. Maar natuurlijk is het Gelukskoekje ook voor eigen Ermeloers echt iets om in huis te hebben. lees verder op www.ermelo.nieuws.nl

About the Author

Leave a Reply

*