default-logo

Column van Bart van der Knaap : “en dat vind ik”

bart-vd-knaap

Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Dat is het credo bij ons thuis. Ook in de politiek hoort dat zo te zijn.

Belangrijk is dat raadsbesluiten ten uitvoer worden gebracht. De realisatie van raadsbesluiten lukt vaak wel. En wanneer de pers erover schrijft, scheppen deze besluiten verwachtingen bij de burger. Soms gaat het realiseren van raadsbesluiten verkeerd, zoals we hebben gezien bij de prijsstelling van starterswoningen op Groevenbeek Noord en het realiseren van een hotel bij het Weitje. Dit heeft gevolgen voor de betrouwbaarheid van de politiek.

In de komende periode staan er meer complexe grote projecten in onze gemeente op stapel , waar veel (tegengestelde) belangen spelen. Zoals op strand Horst of in het centrum waar vierkante meters bij komen. In deze tijd mag je verwachten dat dit ten koste gaat van verkoopvloer oppervlakte elders in het dorp. Niet alleen mooie plannen, maar ook de realiteit hoort hierbij. Immers, kan de gemeente dit niet alleen. Samenwerking met burgers, investeerders en ondernemers is hierbij hard nodig. Met beide benen op de grond. Maar wel vooruit! Voor een Vitaal Ermelo! Door gewoon te blijven, word je in de politiek al snel bijzonder.

En dat vind ik!

Bart van der Knaap
Raadslid BurgerBelangen Ermelo
b.vanderknaap@ermelo.nl 

About the Author

Leave a Reply

*