default-logo

Markt 2.0 en bestemmingsplan Ds Witteveenlaan.

markt_ermelo
Donderdag 26 maart kwamen in de raadsvergadering twee bespreekstukken aan de orde. BurgerBelangen Ermelo kon instemmen met de plannen rondom Markt 2.0. Wat inhoud dat extra verkoopvloeroppervlak in het kernwinkelgebied komt, waarbij de routing een rondje gaat worden van Stationsstraat, Raadhuisplein en marktplein. Dit komt nog een keer terug waarbij gelet moet worden op de beeldkwaliteit, parkeren, woonprogramma, groen en de haalbaarheid om definitief het plan vast te stellen.

BurgerBelangen Ermelo kon niet instemmen met het bestemmingsplan wijziging bij Ds Witteveenlaan. Hier worden drie woningen gesitueerd tussen een parkeerplaats, inrit en wegen. Terwijl hier juist de betaalbare oplossing ligt voor het parkeerprobleem bij de Verbinding met parkeren in het groen.

About the Author

Leave a Reply

*