default-logo

Krediet project Pretoriusplein nieuwbouw RKPWA.

Kuijpers-Marielle

Donderdag 23 april werd het onderwerp beschikbaar stellen krediet project Pretoriusplein, kortom nieuwbouw RK PWA. Raadslid Mariƫlle Kuijpers maakte nogmaals de visie van BurgerBelangen Ermelo duidelijk dat nieuwbouw van een schoolgebouw niet om traditie, maar juist om visie gaat. Immers gaat het om een gebouw dat waarborg moet bieden voor de komende veertig jaar van verschillende aantallen leerlingen, combinatiemogelijkheden en wijkgerichte activiteiten kan opnemen. Immers is BurgerBelangen zelf jaren geleden gestart met de discussie over de brede school, multifunctioneel gebruik van schoolgebouwen en locatie onderzoek voor schoolgebouwen. Daarnaast zegt het klimaat uitvoerings programma van Ermelo genoeg over hoe klimaat neutraal wij in Ermelo willen bouwen. Gezien de urgentie van nieuwbouw voor de RK PWA had dit naar zeggen van Mariƫlle Kuijpers eerder en beter gekund.

About the Author

Leave a Reply

*