default-logo

Amendement SGP en BBE over Westflanktracé

21EN-Westflank

Amendement SGP en BBE over Westflanktracé

De fracties van SGP en Burger Belangen Ermelo zijn van plan donderdagavond een amendement in te dienen om de zoekzone van het Westflanktracé te ontdoen van ongewenste uitvoeringsmogelijkheden. Dat zeggen Bart van der Knaap van Burger Belangen Ermelo en Leo van der Velden van de SGP. De partijen vinden een breed draagvlak voor de aanleg van het Westflanktracé van groot belang. SGP en BBE willen op de Oude Nijkerkerweg tussen de aansluiting met de Kawoepersteeg en Veldwijk een strook van 10 meter tussen de huidige bosrand en het zoektracé hanteren, zodat een groenstrook gehandhaafd blijft tussen de huidige weg en het zoektracé. Datzelfde geldt voor de Arendlaan, tussen de Lijsterlaan en de Eksterstraat. Ter hoogte van de Volenbeekweg / Koperwiek willen de partijen dat het woonerf buiten het zoektracé blijft.

Bron; omroep Nijkerk.

About the Author

Leave a Reply

*