default-logo

Stemmen: de afterparty #feest

Op 15 maart is het zover! Je mag weer stemmen! Natuurlijk een feest op zich, maar verdient een goed feest niet een veel dikkere “after”? Precies. Een hele dikke. Nou die hebben wij, BurgerBelangen Ermelo, dus georganiseerd!

Eerst even relaxed inkomen op de kekke deuntjes van Ermeloos trots Martin Williams, waarna DJ Yade onze heupen op plekken laat dansen waarvan je niet eens wist dat ze er kunnen komen. We beloven je niet te vermoeien met onze mening, standpunten, bla bla. Wil je meer weten over ons vertellen we natuurlijk met alle liefde!

Nou, klinkt dat feestje goed? Misschien niet als je geen zin hebt in dansen en gezelligheid. Drink dan maar lekker veel Fristi! Dan maakt BurgerBelangen nog kans op de winst van de kroegencompetitie ook!

Dus warm die stem op voor 15 maart, houd hem warm en zing 17 maart gezellig mee in de Veluwe!

About the Author

Leave a Reply

*