default-logo

Een lintje voor “onze” Hans!

Met trots mocht penningmeester Hans Beek vandaag een lintje in ontvangst nemen.

Als jonge vent verhuisde Hans naar Ermelo en al snel weet hij zich te ontpoppen tot een belangrijk pion in het sociale leven van de Ermeloër. Voor sportvereniging F.C. Horst heeft hij enorm veel inspanningen geleverd op zowel bestuurlijk als coördinerend vlak. Daarnaast zet hij zich nu sinds een aantal jaar in voor BurgerBelangen Ermelo.

Hans is een belangrijk persoon voor Ermelo maar ook voor veel mensen die onder bewind staan. Als bewindvoerder heeft Hans al menigeen uit de brand geholpen door structuur te brengen in financiële malaise.

Wij vinden Hans een held en heeft naar ons inziens het lintje meer dan verdient: Hans, we zijn trots op je!

Daarnaast heeft ook Arnold Tromp een lintje gekregen. Arnold was tijdens de fusie van Gemeente Belang Ermelo en Dorpspartij Ermelo onmisbaar. Zijn inzet en expertise hebben er toe geleid dat alles vlekkeloos is verlopen. Arnold is door zijn maatschappelijke inzet naar ons inziens nu op passende wijze beloond.

About the Author

Leave a Reply

*