default-logo

Eindelijk een echt zebrapad!

Begin februari 2015 heeft Han Wilhelm, fractie ondersteuner van Burgerbelangen Ermelo, kritische vragen gesteld over de grijze kleur van het zebrapad tegenover het Molenaarsplein. Het college was verantwoordelijk voor de uitvoering van de centrum ontwikkeling en wist niet dat een grijs zebrapad geen enkele juridische status heeft. De fractie van BurgerBelangen Ermelo vroeg daarom om een snelle aanpassing.

Eind mei, ruim 2 jaar later en menige toezegging van het college, ligt er dan eindelijk een juist zebrapad.

De gemeente Ermelo heeft geluisterd, maar het heeft wel twee jaar geduurd. Uiteraard heeft BurgerBelangen Ermelo de hoop dat dit in de toekomst beter en sneller zal gaan. Het kon immers gevaarlijke situaties geven door het onbegrip van verkeersdeelnemers.

About the Author

Leave a Reply

*