default-logo

Oud Wethouder Gerhard Roelofsen overleden

Gerhard Roelofsen

Ermelo – 14 maart jl. is oud Wethouder Gerhard Roelofsen overleden. Hij was namens Gemeentebelang (Nu BurgerBelangen Ermelo) in de periode 2002 tot 2006 wethouder met de portefeuille openbare werken en sport. De aanleg van de tweede verbindingsweg naar Harderwijk (de kolbaanweg) was één van zijn belangrijkste opdrachten.

Roelofsen verving in 1990 raadslid Ad van der Knaap, de vader van de huidige lijsttrekker van BurgerBelangen Ermelo Bart van der Knaap. In de jaren negentig leidde Roelofsen de fractie van Gemeentebelang en was meerdere malen lijstrekker. In 2002 werd Gemeentebelang de tweede partij van Ermelo, wat voor hem een wethouderszetel opleverde. Hij is tot 2010 betrokken gebleven bij de Ermelose politiek.

About the Author

Leave a Reply

*