default-logo

Mariëlle Kuijpers neemt afscheid

Vandaag heeft raadslid Mariëlle Kuijpers (Burgerbelangen) aangegeven om persoonlijke redenen haar functie als raadslid neer te leggen. Dit heeft zij vandaag bekend gemaakt aan partijvoorzitter BurgerBelangen, Gerard Lam en aan de voorzitter van de gemeenteraad Ermelo, André Baars.

“Afgelopen dagen heb ik de moeilijke beslissing genomen te stoppen met mijn raadswerkzaamheden. Er is veel ophef ontstaan over de coalitievorming tussen mijn partij BurgerBelangen, Progressief Ermelo, VVD en SGP.  Daarom vind ik het belangrijk om mijn beslissing kort toe te lichten.

De afgelopen 4 jaar heb ik met veel plezier namens BurgerBelangen in de raad gezeten. Het was een leerzame periode, waarin ik mij vol enthousiasme en in nauwe samenwerking met de andere raadsleden voor Ermelo heb kunnen inzetten. Hoewel ik de standpunten en idealen van BurgerBelangen nog steeds onderschrijf, heeft het huidige proces met betrekking tot het vormen van een coalitie mij doen besluiten te stoppen met het raadswerk.

Ik wil alle kiezers die op mij gestemd hebben bedanken voor hun vertrouwen in mij. Het voelt met name naar hen toe heel dubbel om na zo’n overweldigende uitslag nu mijn functie neer te leggen. Ik hoop dat zij begrip hebben voor mijn keuze.

Mijn oud-collega’s van BurgerBelangen wil ik danken voor hun collegialiteit en steun van de afgelopen 4 jaar. Ik wens hen veel mooie successen toe voor de komende raadsperiode.”

About the Author

Leave a Reply

*