default-logo

Wat goed is, komt snel!

Jiska Wijnen-Gobets en Luuk van Beek worden vanavond door BurgerBelangen Ermelo bij de gemeenteraadsvergadering voorgedragen als fractievertegenwoordiger. Zijn waren bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen respectievelijk de nummers 13 en 8 op de kieslijst.

Beide zijn sinds begin 2017 politiek actief binnen de steunfractie van BurgerBelangen Ermelo en gaven aan klaar te zijn voor een volgende stap in hun politieke carrière.

Dit houdt in dat zij de fractie ondersteunen en het woord voeren in een van de  raadscommissies.

Jiska Wijnen-Gobets gaat zich samen met  raadslid en fractieleider Bart van der Knaap bezighouden met onderwerpen die gaan over samenleving en maatschappij en Luuk van Beek samen met raadslid Han Wilhelm over infrastructuur en ruimte.

About the Author

Leave a Reply

*